Reactie plaatsen

Reacties

Teunis Chris
een jaar geleden

Hallo ,
ik wil graag vragen wanneer jullie kittens hebben .
Mijn perske Dusty ben ik verleden week verloren . Hij was bijna 15 jaar en mijn soulmate . Op 14 dagen was ik hen kwijt ondanks alle mogelijk zorgen die we geprobeerd hebben samen met de dierenarts . Het verdriet is ongeloofelijk groot . Ik wil ooit graag terug een pers maar zeker niet meer met een plat neusje omdat ik heb meegemaakt wat Dusty daar heeft mee af gezien .
Dusty is onvervangbaar dat weet ik maar zonder ga ik niet blijven .
Ik zou graag van jullie vernemen of er nog nestjes verwacht worden .
met vriendelijke groeten

chris

Peter-Paul van Caam
2 jaar geleden

Goedenavond,

Ik heb jullie site bekeken en verwonderd de mooie foto's bekeken. Wij hebben als gezin, dochter van 15 en onze zoon van 11 jaar, acht jaar lang een Exotic Shorthair kater gehad, Bluebell. Helaas is hij afgelopen juni overleden
Hier zijn we erg verdrietig over geweest. Maar nu vinden we de tijd rijp om ons te oriënteren op een nieuw huisgenootje.

We zijn helemaal verliefd op de langharige pers geworden. Bluebell kamde wij 1x per week, ik ben ervan op de hoogte dat de langharige pers iedere dag verzorging nodig heeft.

Hebben jullie momenteel kittens of anders wellicht op termijn? Een foto of foto's zijn uiteraard meer dan welkom.

Alvast dank je wel,

Groetjes Peter-Paul van Caam

Menno en Fadime de Snoo
3 jaar geleden

Beste Remy&Lyana,

We hebben net jullie prachtige dieren bewonderd.
Bij de kittens zagen we Xena zo een mooie schattig poesje🥰
Is ze nog beschikbaar?
We horen graag meer over haar.

Liefs Menno&Fadime de Snoo

Marianne
3 jaar geleden

Ik ben zo blij dat jullie deze lieve Perzische katten met neus fokken.
Wij hebben een lieve Pers (herplaatsing) van 14 jaar! Wij zijn dol op hem en hij heeft een rustig bestaan bij ons: wij zijn gepensioneerd, hebben fijn huis met grote tuin (afgeschermd). Wij denken dat Fox het fijn bij ons heeft, maar kunnen niet in zijn te korte schedeltje kijken. Fox heeft bijna geen neus en dat vinden we heel naar. Hij snift vaak en eten gaat soms moeilijk. Wij hopen dat hij geen chronische pijn heeft in zijn schedel. Gelukkig is het nu verboden om deze afwijking te fokken. Fox is nu nog relatief gezond en wij hopen op nog vele jaren samen met onze schat. Maar als de tijd aanbreekt voor een andere Perzische poes, dan gaan we zeker bij jullie kijken! Marianne

Margareth Doves
3 jaar geleden

Onze zoektocht naar twee Perzische kittens van een betrouwbare Cattery is beloond. Lunar’s Cattery Den Helder heeft onze verwachtingen overtroffen en wij zijn nu de trotse eigaren (personeel eigenlijk) van onze twee Perzische kittens (broertjes) met een mooi neusje en ze zijn goed gesocialiseerd .
Lyana en Remy van Lunar’s Cattery zijn op alle fronten gekwalificeerd om dit vak verantwoord uit te oefenen en zorgen ervoor dat hun kittens liefdevol opgroeien als gezinslid en stellen hun dieren op de eerste plaats. Ze zijn kritisch waarom jij een gouden mandje hebt voor hun kitten. Als de klik er is vinden ze het fijn om contact te houden na de verhuizing. Voor adviezen en hoe het gaat en het kitten opgroeit.
Wij zijn zeer tevreden en bevelen deze Cattery aan als u een goede start wilt voor uw toekomstige perzische kat als huisgenoot.

Groeten van familie Doves uit Zaandam